Η εταιρεία

Οι αξίες μας

Οι αξίες δίνουν το στίγμα μας και κάνουν την διαφορά μας στην αγορά, επειδή μας χαρακτηρίζει:

Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Πέρα από την επιδίωξη λογικών κερδών, δεν ξεχνάμε το ηθικό πεδίο δράσης μας.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Με αίσθημα ευθύνης  απέναντι στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας, θεσπίσαμε το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ και ΥΓΙΕΙ ΠΑΙΔΙΑ - ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»

Η ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Λειτουργούμε ως σύνολο και καθένας από εμάς ξεχωριστά, για να συνεργαζόμαστε όλο και καλύτερα με τους πελάτες μας, ώστε να ικανοποιούμε αποτελεσματικά τις ανάγκες τους.

Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Όλοι μαζί, διοίκηση, στελέχη και συνεργάτες λειτουργούμε με αυξημένη υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη για την εμπιστοσύνη που μας επιδεικνύει.

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Σεβόμαστε τις εργασίες που μας αναθέτουν οι πελάτες και τιμούμε τα χρήματά τους, επιδιώκοντας διαρκώς για την έγκυρη παράδοση των εργασιών  και για την υψηλή αποτελεσματικότητά τους.

Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Εγγυόμαστε για όσους εργάζονται σε εμάς για την αξιοπιστία τους και την φερεγγυότητα τους όπως και για την συνεχή εξέλιξη της ποιότητας υπηρεσιών που παρέχουν.

Όραμα και στόχος μας είναι να επιβεβαιώνουμε διαρκώς την εμπιστοσύνη που έχουμε κερδίσει.

Αποστολή μας είναι να καλύπτουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες των Δήμων και των επιχειρήσεων, παρέχοντας καταξιωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας μέσω της  άρτιας οργάνωσης  και των  επιστημονικά καταρτισμένων και διαρκώς εξελισσόμενων στελεχών και συνεργατών μας.

Newsletter

Καταχώρηση Διαγραφή